Felhasználói feltételek

  FŐOLDAL

www.vallalkozasiotletek.hu,

mobilapplikáció és weboldal készítési , illetve ehhez kapcsolódó valamint egyéb, digitális marketinganyagok elkészítéséhez  fűződő  információkat, szolgáltatásokat, és ezekhez kapcsolódó árakat tartalmazó  honlap. Amennyiben, Ön  vagy megbízottja mobilapplikáció és weboldal készítési , illetve ehhez kapcsolódó valamint egyéb, digitális marketinganyagok elkészítéséhez, illetve a weboldalon található bármely szolgáltatáshoz kapcsolódó munka kijelölésére, illetve szolgáltatás vagy munka elvégzésére  feladatot  kíván irodánknak adni, azt a honlapunkon feltüntetett  elérhetőségeken keresztül,és az “űrlap” használatával kitöltésével valamint azok segítségével indíthatja meg.

www.vallalkozasiotletek.hu

internetes felületeinek tulajdonosa az Inter Co Europe Ltd. (10. Maitland Avenue, Cambridge, CB4 1TB.).  Az említett oldal tartalmának szerzői, design és publikációs joga valamint annak kezelése is, minden esetben az Inter Co Europe Ltd. (10. Maitland Avenue, Cambridge, CB4 1TB.) tulajdonában van.

Tartalom felhasználása

A www.vallalkozasiotletek.hu weboldal eredeti szöveges, link, illetve képes tartalma, csak is kizárólag az Inter Co Europe (Ltd. 10. Maitland Avenue, Cambridge, CB4 1TB) előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

Képek felhasználása

A www.vallalkozasiotletek.hu található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. www.vallalkozasiotletek.hu található különböző formátumú képek  letárolása és kereskedelmi, reklám, terjesztési valamint szolgáltatói célra történő felhasználása, az Inter Co Europe Ltd. (10. Maitland Avenue,Cambridge, CB4 1TB.) előzetes írásbeli engedélye nélkül jogszabályellenes, mely jogi következményeket von maga után.

Pénz-visszafizetési GARANCIA

A www.vallalkozasiotletek.hu oldalon feltüntetett pénz-visszafizetési GARANCIA lehetőséget ad , szintén a  www.vallalkozasiotletek.hu oldalon található szolgáltatások igénybevétele és azok teljesítése után arra, hogy az adott igénybe vevő (megbízó)14 napon belül különösebb indok nélkül, elálljon a szerződés jogától, és visszakérje az addig a megbízott számára elutalt összeget/összegeket. Az elállást az info@vallalkozésiotletek.hu email címre kell eljuttatni a szolgáltatások ( mobil applikáció, weboldal) átnyújtását követő 14 napon belül.  Amennyiben a megbízó szeretne élni a pénz-visszafizetési GARANCIA ezen módjával az előzetesen aláírt szerződésben, illetve annak aláírásával egyidejűleg azt jeleznie kell. Ez esetben, a www.vallalkozasiotletek.hu tulajdonosa az Inter Co Europe Ltd. (10. Maitland Avenue, Cambridge, CB4 1TB.) mint szerződésbeli megbízott, csak az eltelt 14. nap után bocsájtja a megbízó rendelkezésére az admin-felület elérhetőségét. Ezen jogát a megbízott azért tartja fent, hogy ha  14 napon belül pénz-visszafizetésre kerül sor akkor  a megbízó számára, az előzetesen aláírt jelen szerződés szerint már elkészített alkalmazást, 100%-ban törölni tudja. Ezen törlést követően a megbízó az alkalmazást, illetve esetlegesen már előzőleg lementett képeket és adatokat a későbbiekben nem használhatja. Amennyiben ezt mégis megteszi, az büntetőjogi felelősséget von maga után, és az ügyben Inter Co Europe Ltd. (10. Maitland Avenue, Cambridge, CB4 1TB.) eljárást kezdeményez a megbízóval szemben.

Tilos

a www.vallalkozasiotletek.hu  weboldal tartalmát bármilyen jellegű adatbázison keresztül, bármilyen céllal felhasználni, terjeszteni illetve harmadik vagy külső személynek továbbszolgáltatni. Kivétel, ha a felhasználó jogi felelősségének tudatában annak felhatalmazott kötelességének tesz eleget.

Az Önre, mint felhasználóra vonatkozó vállalások

melyet jelen felhasználói feltételek elolvasásával tudomásul vesz, és az alábbiak szerint elfogad:

Ön minden esetben köteles saját helyzetét felmérni, és felelősségteljes döntést hozni arról, hogy a www.vallalkozasiotletek.hu  weboldal tartalmát az Ön belátása, illetve annak mérlegelése szerint kívánja alkalmazni saját esetében. A tartalom esetleges félreértelmezésért, annak félreértelmezett felhasználásáért a www.vallalkozasiotletek.hu weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget.

A www.vallalkozasiotletek.hu

weboldalon feltüntetett adatok mindenkor tájékoztató jellegűek, azok megítélése, későbbi használata személyenként saját felelősségű. Valamint a weboldal tulajdonosa fenntartja magának a www.vallalkozasiotletek.hu  weboldal tartalmának előre jelzés nélküli megváltoztatását, átírását, és áttervezését, valamint URL –  átirányítását.

A fentiek tekintetében

a felhasználó minden esetben a www.vallalkozasiotletek.hu weboldal, és annak elemeinek, linkjeinek, illetve az oldalainak használatával,  egyidejűleg teljes jogi, gazdasági és polgári felelősségének tudatában értelmezve tudomásul veszi, hogy elfogadja az előzőek szerint leírt felhasználói feltételeket.

Legalitása, reklamáció, folyamodványok, kérelmek az alábbiakhoz továbbítandóak

INTER-CO EUROPE LTD
10 MAITLAND AVENUE
CAMBRIDGE
CB4 1TB
Company No.: 07199686

00445601565112

0036306170172

Adatvédelmi regisztráiós szám

ZA048694, United Kingdom